Activities of Retail Units as an Element of Business Model Creation - Kita, Pavol
Zmeny spoločenskej paradigmy, technologické a digitálne trendy, ako aj negatívne dopady makroprostredia sa odrážajú aj v zmenách modelov maloobchodu, ktoré sa stávajú viackanálovým prostriedkom tvorby hodnôt. Cieľom predkladaného príspevku je identifikovať a preskúmať implementáciu vybraných maloobchodných aktivít ako nositeľa hodnoty pre identifikáciu modelu maloobchodnej prevádzky a následnú segmentáciu a profilovanie maloobchodných prevádzok.