Sustainable FDI in the Digital Economy - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Hľadanie odpovede na výskumnú otázku, či sa do digitálnej ekonomiky priťahujú udržateľnejšie priame zahraničné investície hospodárstva.