Environmental Efficiency of European Economies - Fifeková, Elena
Analýza emisnej náročnosti pridanej hodnoty (HDP) v európskych krajinách ako prostriedok hodnotenia ich pokroku smerom k plneniu európskych environmentálnych cieľov.