Economical Analysis of the Photovoltaic Systems - Case Study Slovakia - Csikósová, Adriana
Cieľom príspevku je prezentovať výsledky ekonomickej analýzy fotovoltických systémov, ktoré spĺňajú súčasné limity stanovené legislatívou Slovenskej republiky. Porovnávacia metóda je realizovaná na jednej z budov zo štátneho sektora v meste z východného Slovenska s cieľom zistiť optimálne využitie inštalovaného fotovoltického systému s výkonom 100kWp. Porovnanie sa realizuje a hľadá z pohľadu klienta a jeho hlavnou úlohou je nájsť riešenie s najväčším prínosom pre klienta.