The Utilization of a Reading App in Business English Classes in Higher Education - Zamborová, Katarína, 1988-
Využívanie mobilných aplikácií pri výučbe cudzích jazykov. Aplikácia Blinkist - jedna z najpopulárnejších aplikácií na čítanie. Skúmanie efektívnosti používania mobilných aplikácií na čítanie v 1. ročníku kurzu obchodnej angličtiny v prostredí vysokej školy na Slovensku.