Novela zákona o štátnej správe v školstve a školskej samospráve: zmeny vyplývajúce z novely zákona - Drotár, Matej
Predstavenie novely zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Okrem zmien súvisiacich s plnením cieľov Plánu obnovy a odolnosti SR boli novelou vykonané aj niektoré zmeny zákona č. 596/2003 Z. z., ktorými sa zosúlaďuje text zákona s platnou a účinnou legislatívou, alebo ide o čiastkové zmeny. Uvedené legislatívne zmeny zasahujú najmä predprimárne vzdelávanie a financovanie školstva.