Economical Evaluation of Photovoltaic Power Plants - Case Study Slovakia - Csikósová, Adriana
Príspevok sa zaoberá aplikáciou metód a nástrojov, ktoré sú možné pre využitie ekonomického hodnotenia fotovoltických elektrární a rentability ich prevádzky. Výsledkom žiadosti je rozhodnutie investorov prijať, alebo zamietnuť investičný projekt prestavby fotovoltaickej elektrárne v podmienkach Slovenskej republiky.