Verejné obstarávanie a machinácie s ním spojené - Šanta, Ján
Pokračovanie príspevku podrobne rozoberá skutkovú podstatu trestného činu machinácií pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe podľa § 266 zákona č. 300/2005 Z. z. Trestný zákon v z. n. p.