Zodpovedná osoba v oblasti ochrany osobných údajov - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá inštitútom zodpovednej osoby v oblasti ochrany osobných údajov. Poukazuje najmä na povinnosť obce určiť zodpovednú osobu, predpoklady na výkon funkcie zodpovednej osoby, úlohy zodpovednej osoby, ako aj na niektoré nedostatky vyskytujúce sa v praxi a návrhy na ich odstránenie.