Ako riešiť neuhradené záväzky po splatnosti - Jašurková, Katarína
Podstata dodanenia neuhradených záväzkov po splatnosti. Neuhradené záväzky po splatnosti v podvojnom účtovníctve. Daňový náklad verzus nedaňový náklad vo väzbe na uplatnenie § 17 ods. 27 zákona o dani z príjmov a následný odpis záväzku po dodanení. Neuhradené záväzky po splatnosti pri subjektoch, ktoré neúčtujú v podvojnom účtovníctve. Presah na zákon o dani z pridanej hodnoty.