Changes in Green Bond IPOs Credit Ratings during the Covid-19 - Sieber, Jakub, 1992-
Porovnanie mediánu a rozdelenie ratingov, pridelených na primárnom trhu k IPO zeleným dlhopisom troch najväčších ratingových agentúr. Výsledky naznačujú, že medián úverového ratingu, pridelený zeleným dlhopisom sa zvýšil o aspoň jeden bod hodnotenia počas COVID-19, čo nebolo pozorované pri IPO konvenčných dlhopisoch.