Analysis of Relationships between Innovative and Digital Performance of EU-27 Countries - Šofranková, Beáta
Preskúmanie vzájomných vzťahov medzi digitálnou a inovačnou výkonnosťou krajín EÚ pomocou vybraných globálnych indexov (DESI, GII, SII).