Zvýšenie sumy životného minima od 1. 7. 2023 a vplyv na daňové veličiny - Matlovičová, Iveta
Sumy životného minima od 1. 7. 2023. Zmena valorizačného mechanizmu s účinnosťou od 1. 4. 2023. Daňové úľavy a veličiny pri zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti pre rok 2024. Hranica zdaniteľnej mzdy pri progresívnom zdanení. Povinnosť podať daňové priznanie.