Kontrola uzatvárania dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Konečný, Peter
V príspevku chce autor hlavným kontrolórom poskytnúť návod, ako postupovať pri kontrole dodržiavania zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v z. n. p. (ďalej len „Zákonník práce“), konkrétne pri kontrole uzatvárania dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Uvedie aj najčastejšie nedostatky, ktoré hlavní kontrolóri zisťujú pri tejto kontrole.