Processual Benefits of Predictive Maintenance in the Midmarket - Pfeffer, Jonas
Vo veku Priemyslu 4.0 predstavuje prediktívna údržba príležitosť pre zníženie prestojov strojov a umožňuje spoločnostiam získať konkurenčné výhody. Na tento účel sú v strojoch inštalované snímače. Údaje jednotlivých dielov sú neustále monitorované a vyhodnocované. Odhalením možných rizík zlyhania jednotlivých dielov v počiatočnom štádiu je možné ich vymeniť skôr, ako dôjde k prestojom, čím sa zabráni dlhým prestojom. Zisťovanie, ako stredne veľké spoločnosti vnímajú procesné výhody prediktívnej údržby.