Kde brát nové talenty? - Kazdová, Alena
Rozhovor s Hanou Velíškovou, HR riaditeľkou spoločnosti Mondi Štestí. Spoločnosť je najväčší výrobca papierových obalov a buničiny na českom trhu. Uplatnenie tam nájde veľa rôznych pozícií. V rozhovore je uvedený spôsob hľadania pracovníkov do tejto spoločnosti.