Setting Up and Implementing ArcGIS to Work With Maps and Geospatial Data with Python for Teaching Geoinformation Systems in Higher Education - Karelkhan, Nursaule
Geoinformačné systémy ako vyučovacie nástroje vo vzdelávaní. Aplikácia geoinformačných systémov (GIS) vo vzdelávacom procese a jej veľký potenciál vo vysokoškolskom vzdelávaní.