Prípravná fáza verejného obstarávania a prípravné trhové konzultácie - Scheberová, Magdaléna
Verejné obstarávanie na zákazku na dodanie tovaru, poskytnutie služieb alebo uskutočnenie stavebných prác je činnosťou, ktorá zaberá celú sféru hospodárskych aktivít, t. j. ako výsledok procesu verejného obstarávania sa zadávajú zákazky zo všetkých oblastí hospodárskych aktivít. V príspevku sa dozviete viac o prípravných trhových konzultáciách.