Trends in Cyber Risks Insurance - Stovíček, Filip, 1998-
Preskúmanie dostupných ciest na zmiernenie kybernetických rizík prostredníctvom poistenia kybernetických rizík. Vymedzenie rôznych kategórií kybernetických hrozieb s využitím navrhovanej metodológie od Európskej agentúry pre kybernetickú bezpečnosť. Zdôrazňovanie rastúceho významu kybernetickej bezpečnosti, ako základu prekvitajúcej digitálnej ekonomiky.