Po čom túžia obchodíci - Kapitán, Peter
Predvolebná kampaň pred septembrovými voľbami bude do veľkej miery aj o potravinách a zdražovaní. Je pravdepodobné, že zaznejú smelé plány, ale aj úsmevné návrhy odtrhnuté od reality. Heslá a sľuby v rámci súboja o hlasy sú jedna vec, reálne činy druhá. Nový minister pôdohospodárstva bude musieť čeliť mnohým výzvam, a preto sa Tovar&Predaj spýtal priamo obchodníkov, čo by od novej vlády očakávali a čo by pomohlo potravinárskemu sektoru na Slovensku.