Economic Determinants of the Development and Sustainability of Family Farms in Slovakia - Novotná, Katarína
Hlavným cieľom príspevku je zhodnotiť vplyv vybraných ekonomických aspektov udržateľnosti rodinných fariem na Slovensku. Databáza Finstat ako zdroj vstupných údajov pre výskum. Grünwald Index of Bonity (GIB).