A Blockchain-Based Approach for Food Surplus Management - Iazzolino, Gianpaolo
Podpora cyklu prerozdeľovania potravinových prebytkov ľuďom v núdzi pomocou technológie blockchain. Dokument ilustruje metodiku vyvinutú na odmeňovanie masových distribútorov, ktorí prerozdeľujú prebytočné potraviny ľuďom v núdzi. Bol vyvinutý model, ktorý vyhodnocuje odmenu pridelenú darcovi spoločnosti na základe rôznych premenných súvisiacich s charakteristikami a hodnotou darovaných potravín.