The Risks of Misusing Social Networks in the Context of Hybrid Threat - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Poukázanie na nebezpečenstvo zneužívania sociálnych sietí v šírení dezinformácií, ako hybridnej hrozby ovplyvňovania myslenia a správania ľudí, čím sa ohrozujú demokratické procesy v rozvinutých a demokratických krajinách.