Prienik dopytu a ponuky facility služieb ako predpoklad úspešného portfólia ponuky facility služieb s ohľadom na budúce požiadavky praxe - Kamodyová, Paula
Podnikateľské subjekty zabezpečujú rôzne činnosti na znižovanie vznikajúcich nákladov podnikových procesov s cieľom úspešného rozvoja a tým aj celkovej prosperity podnikateľského subjektu. Preto je nevyhnutné hľadať rôzne moderné formy riadenia, ktorým je napríklad koordinované riadenie podporných podnikových procesov, tzv. facility management. Článok sa zameriava na porovnanie ponuky a dopytu po facility službách s následným návrhom portfólia ponuky facility služieb s ohľadom na budúce požiadavky praxe.