Insolvency Proceedings of Industrial Companies in Czech Republic and Slovakia - Csikósová, Adriana
Zhodnotenie insolvenčných konaní vo vybraných priemyselných podnikoch v Českej republike a na Slovensku. Konštatovanie, že počet bankrotov v oboch krajinách z roka na rok postupne narastá. Analýza dôvodov platobnej neschopnosti a spôsoby ich riešenia. Príčinou platobnej neschopnosti boli najčastejšie dôsledky hospodárskej krízy.