Corporate Social Responsibility in Small and Medium Enterprises in Slovakia - Antošová, Mária, 1965-
Načrtnutie kľúčových čŕt spoločensky zodpovedného podnikania (CSR) ako takého a najmä v rámci EÚ. Výsledky autorského prieskumu MSP na východnom Slovensku poskytujú čitateľovi predstavu o špecifikách rozvoja CSR v regióne a krajine všeobecne.