Key Activities of Digital Business Transformation Process - Ubiparipović, Bogdan
Identifikácia jednotlivých kľúčových aktivít digitálnej transformácie prostredníctvom systematického prehľadu literatúry a prispievanie k definovaniu rozsahu digitálnej transformácie a štruktúry digitálnej transformácie, ako procesu.