Financovanie originálnych školských kompetencií po novele zákona - Konečná Veverková, Ingrid
Prognóza Ministerstva financií SR, ktorá znamená zmenu východiskových štatistických údajov pre financovanie originálnych školských kompetencií v roku 2023. Financovanie škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti obce. Financovanie cirkevných a súkromných škôl a školských zariadení v územnej pôsobnosti obce.