Vízie školy a ich strategické plánovanie: kľúčové piliere koncepčného riadenia škôl - Kvak, Ján
Stanovenie vízie školy - prípadová štúdia. Normatívne, ekonomické a koncepčné riadenie školy a školského zariadenia. Strategické plánovanie: ľudské zdroje - rozvoj pedagogických a odborných zamestnancov, oragnizácia výchovno-vzdelávacieho rocesu, materiálne a priestorové vybavenie školy.