Problémové správanie žiakov voči učiteľom (2.): pravidlá a postupy riešenia - Lipnická, Milena
Najčastejšie problémové správanie žiakov v školách. Postupy pedagogického riešenia problémového správania žiakov. Ponúknutie odpovedí nana kľúčové otázky spojené s rôznymi javmi agresívneho správania žiakov voči učiteľom, napr. skupinové násilie, šikanovanie, používanie vulgarizmov, hyperaktívne správanie, predvádzanie sa, klamstvo, záškoláctvo, fajčenie, krádeže a ďalšie negatívne javy.