Organisational Culture and Employee Commitment of Academic Staff: The Moderating Effect of Job Satisfaction - Hassan, Banjo
Cieľom práce bolo zistiť vplyv organizačnej kultúry na angažovanosť akademických pracovníkov a potvrdiť, či tento efekt sprostredkúva spokojnosť s prácou.