Náročnosť pracovných činností pedagógov a ich hodnotenie: motivačno-hodnotiace rozhovory s učiteľmi - Babiaková, Simoneta
Problematika hodnotenie učiteľov podľa náročnosti ich pracovných činností na základe deskriptívnej analýzy dát výskumu podporovaného agentúrou VEGA 1/0415/22 "Subjektívne vnímaná náročnosť profesijných činností učiteľov verzus ich životná spokojnosť."