Human Resource Management in Small and Medium-sized Enterprises: A Performance Model Definition - Melo, Pedro Novo
Aktuálne štúdium malých a stredných firiem s ohľadom na riadenie ľudských zdrojov. S vedomím, že približne 99,8 % spoločností sú malé a stredné podniky, ktoré veľmi významne prispievajú k vysokej úrovni zamestnateľnosti, je mimoriadne dôležité pochopiť, akú úlohu v týchto organizáciách zohráva vedenie ľudí a ktoré faktory sú interné a vonkajšie, ktoré majú na riadenie ľudí a podnikov najväčší vplyv.