Bibliometric Analysis of the Literature on Evaluation Models of the Bankruptcy Risk - Grosu, Veronica
Pre efektívne riadenie podniku je potrebné analyzovať a diagnostikovať jeho finančnú situáciu; činnosť, ktorá môže varovať manažment pred nebezpečnými podnikateľskými situáciami. Poukázanie na hlavné výskumné trendy, týkajúce sa modelov hodnotenia rizika bankrotu.