Traditional Culture in Language for Specific Purposes and its Teaching in the University Environment - Molnárová, Andrea
Príspevok sa zaoberá jazykom na špecifické účely, jeho definíciou a klasifikáciou, jeho špecifikami v humanitných vedách s dôrazom na oblasť tradičnej kultúry, ktorá spája viacero vedných disciplín.