The Effectiveness of Technical Trading Strategies: Evidence From Indian Equity Markets - Tadas, Harikrishna
Cieľom štúdie bolo analyzovať efektivitu technických obchodných stratégií pri obchodovaní s akciami vybraných indických spoločností zastúpených v indexe Nifty 50. Výskum bol robený na sekundárnych dátach od januára 2022 do augusta 2022. Súčasťou štúdie boli hodinové ceny akcií 14 najväčších spoločností podľa trhovej kapitalizácie zo 14 rôznych sektorov z indexu Nifty 50.