Diverzita a rodová rovnosť v priemyselných podnikoch v podmienkach Industry 4.0 - Cuninková, Lucia
Cieľom príspevku je posúdiť súčasný stav diverzity a rodovej rovnosti vo veľkých priemyselných podnikoch na Slovensku v podmienkach priemyslu 4.0 pomocou dotazníkového prieskumu. Výsledky prieskumu boli analyzované pomocou programu MS Excel, s prezentovaním výsledkov prieskumu a ich prepojeniami s inými domácimi a zahraničnými výskumami. Na identifikáciu konkrétnych zmien, ktoré by mali podniky v oblasti ľudských zdrojov vykonať na podporu diverzity a rovnosti, je navrhnutá potreba ďalšieho výskumu.