Zostatková cena v daňových výdavkoch - Petrovická, Iveta
Zostatková cena sa viaže k hmotnému a nehmotnému majetku a pri jeho vyradení z používania ovplyvňuje daňové výdavky podnikateľa. V akej výške a za akých podmienok je zostatková cena hmotného majetku a nehmotného majetku uznaným daňovým výdavkom, závisí od dôvodu jeho vyradenia.