Efektivní nábor přes sociální sítě - Minařík, Jan
Súčasná doba praje pripraveným. Ľudia stále hľadajú prácu, rovnako ako firmy neustále hľadajú nových zamestnancov. Nie každá firma ale dokáže hľadať zamestnancov efektívne a rýchlo, najmä keď sa spolieha iba na portály práce. Dôvody, prečo je omnoho efektívnejšie mať vlastné kariérne stránky a odlišovať sa od konkurencie.