Jak velkou roli v udržení zamestanců hrají benefity? - Spáčilová, Lucie
Ako funguje motivácia pomocou benefitov - nevýhody náboru pracovníkov prostredníctvom benefitov. Priblíženie zdravého poňatia pri rozdávaní benefitov a jeho prínosov pre podnik: poskytovanie benefitov iba za odmenu za skvelé pracovné výkony, nie ako prísľub. Uvádzanie súvislosti benefitov a úspešnych pracovných výkonov.