The Slovak Insurance Market During COVID-19 Pandemic Times - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Cieľom príspevku je analyzovať vplyv pandémie na finančnú situáciu a obchodné procesy deviatich poisťovní pôsobiacich na slovenskom poistnom trhu. Ako ukázal náš výskum, počas pandémie došlo k poklesu dopytu po cestovnom poistení a k poklesu škôd súvisiacich s havarijným poistením vozidiel.