Budovy ako zabijaci životného prostredia - Alenová, Gabriela
Európska únia sa čím ďalej viac snaží o vyššiu energetickú udržateľnosť a znižovanie spotreby energie. Aktuálne sa zamerala na budovy - tie spotrebovávajú najviac energie, zároveň sú jedným z podstatných producentov emisií.