Managerial Corporate Reporting in Slovakia and Czechia in the Context of Sustainability - Pakšiová, Renáta, 1974-
Identifikácia najkritickejších oblastí zmien a smerovania podávania správ v kontexte novej smernice CSRD na Slovensku a v Českej republike a s tým spojené nové, manažérske výzvy. Manažérsky podnikový reporting na Slovensku a v Čechách v kontexte udržateľnosti. Aktuálne výzvy obchodného výkazníctva po prijatí Smernice o podávaní správ o udržateľnosti podniku (CSRD), ktorým sa rozšíria povinnosti viacerých podnikateľov na Slovensku a v Českej republike.