Impacts of Agritourism Revenues on Farm Incomes in 2004–2020 – The V4 Experience - Bacsi, Zsuzsanna
Rozbor vzťahu medzi príjmami fariem a zapojením fariem do agroturistických aktivít v štyroch krajinách Vyšehradskej skupiny (V4) v porovnaní s Európskou úniou.