From Corporate Social Responsibility through Sustainability to Reliable, Comparable, Accurate, Transparent, and Consistent Environmental, Social, and Governance Reporting - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Prepojenie medzi spoločenskou zodpovednosťou podnikov a výkazníctvom ESG. Vysvetlenie rozdielu medzi nimi so zameraním na nové legislatívne predpisy, ktoré nadobudli účinnosť 6. januára 2023 a boli aktuálne pripravené v kontexte včasného, ​​relevantného, ​​dôveryhodného, porovnateľného a udržateľného ESG výkazníctva.