Management of Ecological Innovations in Urban Hotels - Kubičková, Viera, 1970-
Cieľom príspevku je zistiť úroveň implementácie ekoinovácií v mestských hoteloch v Bratislavskom kraji (Slovensko) zohľadňujúcu pandemickú situáciu, ako aj úroveň motivácie hotelov investovať do ekoinovácií. Hlavným cieľom je identifikovať vzťah medzi motiváciou implementovať ekoinovácie a ich implementáciou v hoteloch.