Ombudsman: pro zaměstnance může měniř firemní kulturu - Kazdová, Alena
V r. 2021 vznikla v Českej republike Asociácia korporátnych ombudsmanov, ktorú spoluzakladala Miroslava Jelínková, ombudsmanka pre zamestnancov v spoločnosti "Filipa". Objasnenie role ombudsmana pre zamestnancov a porovnanie s agendou HR pracovníka. Ombudsman ako medzičlánok medzi zamestnávateľom a zamestnancom. Priblíženie práce asociácie korporátnych ombudsmanov. Whistleblowing a ombudsmani.