Rada školy - postup pri ustanovení orgánov školskej samosprávy: členstvo, zverejnenie volieb a delegovanie - Stanislavová, Mária
Návod a inštrukcie pre zodpovedné osoby za proces volieb a ustanovenie členov rady školy, ktorá je jedným z kľúčových orgánov školskej samosprávy. Venuje sa téme zriadenia rady školy, počtu členov (delegovaných, volených) v orgánoch školskej samosprávy, ako aj zverejneniu volieb do rady školy. Ustanovujúce zasadnutie rady školy zabezpečuje zriaďovateľ tiež v spolupráci s riaditeľom školy alebo riaditeľom školského zariadenia.