Ako sa udržať na trhu? - Alenová, Gabriela
V dnešných turbulentných časoch je pre každú firmu otázku udržania sa na trhu kľúčovou. Autorka ponúka desať základných krokov, pre firmy, ktoré nechcú prestať rásť.