O zelenej ekonomike nemôžeme len rozprávať - Karásek, Ján
V rozhovore so šéfom Ovocinárskej únie Mariánom Vargom sa okrem iného čitateľ dočíta, že na klimatické zmeny sa dá hodiť len tretina problémov. Ovocinári totiž bojujú s veternými mlynmi legislatívy. Príčinou drahého ovocia je výpadok obnovy ovocných sadov a stále sa zmenšujúcej plochy.